Zübeyde Hanım Anaokulu
Dere Mah. Mehmet Özcan Cad. nO28 Yatağan/ MUĞLA

VİZYON

Eğitimde ve gelecekte Milli değerleriyle başarıda sınır tanımyan saygın bir eğitim kurumu olmak

MİSYON

- Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,çağdaş bir eğitim vermek, - insan sevgisini benimseyen,çevresi ile iyi ilşki kurabilen bireyler yetiştirmek, - Kültürel çeşitlilik içerisinde hoşgörülü bireyler yetiştirmek,- - Çevremize de eğitim vermek - Çağdaş düşünen, hak ve sorumluluklarını bilen bireyler yetiştirmek, - Severek gelebilecekleri bir okul ortamı hazırlamak, - Sosyal ve kültürel yönlerini geliştirmek - Çocukları ilkokula hazırlamak ve dünya standartlarında bir eğitim sunmaktır.

BAŞARILAR

Okulumuz 2012 yılında Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan denetimde TEMİZLİK ve HİJYEN kurallarına uygun bulunduğundan dolayı"BEYAZ BAYRAK"almıştır. Okulumuz 2020 tarihinde Milli Eğitim ve TSE işbirliğinde hazırlanan Eğitim kurumları Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Klavuzuna uygunluğu nedeniyle "OKULUM TEMİZ" Belgesini almaya hak kazanmıştır.

NORMAL

HAFTA İÇİ: 9.30 - 12.30 DERS

İl merkezine 28 km uzaklıktadır.

DERE Mah. Mehmet Özcan Cad. NO:28 Yatağan/MUĞLA